Kántor Dávid Balázs; Mészáros Péter; Fekete András: Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 216-223. (2006)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_216-223.pdf Letöltés (187kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Supplication of electronic tongue for investigation of the taste characteristic of coffee ; Untersuchung der qualitativen und quantitativen Geschmacksmerkmale von Kaffee mit der elektronischen Zunge |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2006 |
Kötet: | 52 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 216-223 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79655/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 223. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 12:44 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79764 |
Tétel nézet |