Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával

Kántor Dávid Balázs; Mészáros Péter; Fekete András: Kávé mennyiségi és minőségi ízjellemzőinek vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 216-223. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_216-223.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_216-223.pdf

Letöltés (187kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Supplication of electronic tongue for investigation of the taste characteristic of coffee ; Untersuchung der qualitativen und quantitativen Geschmacksmerkmale von Kaffee mit der elektronischen Zunge
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2006
Kötet: 52
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 216-223
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79655/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 223. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 12:44
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79764
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet