Horváth Eszter; Kókai Zoltán; Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 224-232. (2006)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_224-232.pdf Letöltés (395kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Methods of sensory investigation of salad-oil ; Methoden zur sensorischen Untersuchung von Speiseölen |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2006 |
| Kötet: | 52 |
| Szám: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 224-232 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79655/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - módszer |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 231-232. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 13:00 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79765 |
![]() |
Tétel nézet |

