Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei

Horváth Eszter; Kókai Zoltán; Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 224-232. (2006)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_224-232.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_224-232.pdf

Letöltés (395kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Methods of sensory investigation of salad-oil ; Methoden zur sensorischen Untersuchung von Speiseölen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2006
Kötet: 52
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 224-232
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79655/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 231-232. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 13:00
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79765
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet