Horváth Eszter; Kókai Zoltán; Molnár Pál: Étkezési olajok érzékszervi vizsgálati módszerei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 224-232. (2006)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_224-232.pdf Letöltés (395kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Methods of sensory investigation of salad-oil ; Methoden zur sensorischen Untersuchung von Speiseölen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2006 |
Kötet: | 52 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 224-232 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79655/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 231-232. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 13:00 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79765 |
Tétel nézet |