Csóka Mariann; Szabó S. András: Ízfelismerő és ízkülönbség-felismerő képesség vizsgálata egyetemi hallgatóknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 233-238. (2006)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2006_04_233-238.pdf Letöltés (150kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Investigation of taste and taste difference perceptibility of students ; Untersuchung zur Fähigkeit der Geschmacks- und Geschmacksdifferrenzerkennung mit Studenten |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2006 |
Kötet: | 52 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 233-238 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79655/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Ízfelismerés |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 238. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 13:04 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79766 |
Tétel nézet |