Győri Zoltán; Ungai Diána: Az élelmiszertudományi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 1. pp. 8-12. (2007)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_01_008-012.pdf Letöltés (309kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Development of the education in food science at the University Debrecen ; Entwicklung der Ausbildung an der Universität Debrecen auf dem Gebiet des Lebensmittelwissenschaft |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2007 |
Kötet: | 53 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 8-12 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79656/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - felsőoktatás - Debrecen |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 13:21 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:51 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79771 |
![]() |
Tétel nézet |