Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere

Fearna Tom; Thompson Michael: Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 69-78. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf

Letöltés (238kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: A new test for "sufficient homogeneity" ; Die neue Testmethode der "ausreichenden“ Homogenität"
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2007
Kötet: 53
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 69-78
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 78. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 14:21
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79778
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet