Fearna Tom; Thompson Michael: Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 69-78. (2007)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf Letöltés (238kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | A new test for "sufficient homogeneity" ; Die neue Testmethode der "ausreichenden“ Homogenität" |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2007 |
Kötet: | 53 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 69-78 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 78. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 14:21 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:51 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79778 |
Tétel nézet |