Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere

Fearna Tom and Thompson Michael: Az "elégséges homogenitás" új vizsgálati módszere. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 69-78. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_069-078.pdf

Download (238kB)
Item Type: Article
Other title: A new test for "sufficient homogeneity" ; Die neue Testmethode der "ausreichenden“ Homogenität"
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2007
Volume: 53
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 69-78
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 78. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 21. 14:21
Last Modified: 2023. Aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79778

Actions (login required)

View Item View Item