Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása

Bagdi Gyula; Stumpf Imre: Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 100-102. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_100-102.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_100-102.pdf

Letöltés (133kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Detection and quantity determination of coconut oil and hydrogenated oils in food based on milk fat and cacao-butter ; Nachweis bzw. quantitative Bestimmung von Kokosnussöl, Palmöl und hydriertem Ölen in Lebensmitteln auf Milchfett- und Kakaobutterbasis
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2007
Kötet: 53
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 100-102
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 21. 14:58
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79783
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet