Bagdi Gyula; Stumpf Imre: Tejzsír- és kakaóvaj-alapú élelmiszerekben kókuszolaj, pálmaolaj és hidrogénezett olajok kimutatása és mennyiségi meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 100-102. (2007)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_02_100-102.pdf Letöltés (133kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Detection and quantity determination of coconut oil and hydrogenated oils in food based on milk fat and cacao-butter ; Nachweis bzw. quantitative Bestimmung von Kokosnussöl, Palmöl und hydriertem Ölen in Lebensmitteln auf Milchfett- und Kakaobutterbasis |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2007 |
| Kötet: | 53 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 100-102 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79657/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
| Megjegyzések: | Ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 21. 14:58 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:51 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79783 |
![]() |
Tétel nézet |

