Tóth Tiborné; Molnár Pál; Komáromy Attiláné; Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_289-301.pdf Letöltés (219kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Adaptation of the European system of "Good Manufacturing Practice" for the production of fruit and vegetable juices ; Anwendung des Europäischen Kodexes der "Guten Herstellungspraxis" bei der Produktion von Fruchtsäften |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1995 |
| Kötet: | 41 |
| Szám: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 289-301 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79812/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - irányelvek, Élelmiszeripari technológia - irányelvek |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 301. p. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 07:47 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:23 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79874 |
![]() |
Tétel nézet |

