A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál

Tóth Tiborné; Molnár Pál; Komáromy Attiláné; Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_289-301.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_289-301.pdf

Letöltés (219kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Adaptation of the European system of "Good Manufacturing Practice" for the production of fruit and vegetable juices ; Anwendung des Europäischen Kodexes der "Guten Herstellungspraxis" bei der Produktion von Fruchtsäften
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1995
Kötet: 41
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 289-301
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79812/
Kulcsszavak: Élelmiszertudomány - irányelvek, Élelmiszeripari technológia - irányelvek
Megjegyzések: Bibliogr.: 301. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 25. 07:47
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79874
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet