Walter Thomas: Üveges termékek előállítása hideg eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 302-305. (1995)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_302-305.pdf Letöltés (526kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Manufacturing of quality products in glass bottles by cold procedure ; Herstellung von glasigen Produkten durch das Kaltverfahren |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1995 |
Kötet: | 41 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 302-305 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79812/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 07:51 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:23 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79875 |
Tétel nézet |