Üveges termékek előállítása hideg eljárással

Walter Thomas: Üveges termékek előállítása hideg eljárással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 302-305. (1995)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_302-305.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1995_04_302-305.pdf

Letöltés (526kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Manufacturing of quality products in glass bottles by cold procedure ; Herstellung von glasigen Produkten durch das Kaltverfahren
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1995
Kötet: 41
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 302-305
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79812/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 25. 07:51
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79875
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet