Mikkelsen Bent Egberg; Lassen Anne; Jensen Ken: Minőségbiztosítás a közétkeztetésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 127-134. (1996)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_127-134.pdf Letöltés (585kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Quality assurance in catering ; Qualitätssicherung in der Gemeinschaftsverpflegung |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1996 |
| Kötet: | 42 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 127-134 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - vendéglátás, Minőségszabályozás |
| Megjegyzések: | Ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 09:37 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79891 |
![]() |
Tétel nézet |

