Mikkelsen Bent Egberg; Lassen Anne; Jensen Ken: Minőségbiztosítás a közétkeztetésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 127-134. (1996)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_127-134.pdf Letöltés (585kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Quality assurance in catering ; Qualitätssicherung in der Gemeinschaftsverpflegung |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1996 |
Kötet: | 42 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 127-134 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - vendéglátás, Minőségszabályozás |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 09:37 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79891 |
![]() |
Tétel nézet |