Minőségbiztosítás a közétkeztetésben

Mikkelsen Bent Egberg; Lassen Anne; Jensen Ken: Minőségbiztosítás a közétkeztetésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 2. pp. 127-134. (1996)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_127-134.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_02_127-134.pdf

Letöltés (585kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Quality assurance in catering ; Qualitätssicherung in der Gemeinschaftsverpflegung
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1996
Kötet: 42
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 127-134
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79814/
Kulcsszavak: Élelmiszerbiztonság - vendéglátás, Minőségszabályozás
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 25. 09:37
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79891
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet