Kovács József: R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. p. 327. (1996)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf Letöltés (97kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Könyvismertető |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1996 |
| Kötet: | 42 |
| Szám: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | p. 327 |
| Nyelv: | magyar |
| Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Lásztity Radomir |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79816/ |
| Kulcsszavak: | Fehérjék - élelmiszerkémia - könyvismertetés |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 12:53 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79916 |
![]() |
Tétel nézet |

