Kovács József: R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. p. 327. (1996)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf Letöltés (97kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Könyvismertető |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1996 |
Kötet: | 42 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | p. 327 |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Lásztity Radomir |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79816/ |
Kulcsszavak: | Fehérjék - élelmiszerkémia - könyvismertetés |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 25. 12:53 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79916 |
![]() |
Tétel nézet |