R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc

Kovács József: R. Lásztity : The chemistry of cereal proteins ; Euro Food Chem IX : "Konferencia az élelmiszerek eredetazonosságáról és hamisításáról - analitikus megközelítés" 1997. szeptember 24-26., Interlaken, Svájc. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (42) 4. p. 327. (1996)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1996_04_327.pdf

Letöltés (97kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Könyvismertető
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1996
Kötet: 42
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: p. 327
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Név
NEM RÉSZLETEZETT
Lásztity Radomir
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79816/
Kulcsszavak: Fehérjék - élelmiszerkémia - könyvismertetés
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 25. 12:53
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79916
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet