Komáromy Attiláné: Beszámoló "Az új Élelmiszertörvény végrehajtásának tapasztalatai, valamint a "szívbarát" élelmiszerek kritérium-rendszere és tápérték-jelölése" témájú rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 208-211. (1997)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_03_208-211.pdf Letöltés (104kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Report on the Seminar "Experiences of implementation of the new food law and the criteria and nutrition labelling of heart healthy foods" ; Bericht über das Seminar "Erfahrungen bei der Durchführung des neuen Lebensmittelgesetzes sowie das Kriteriumsystem |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1997 |
Kötet: | 43 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 208-211 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79819/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - magyar |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 08:51 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79940 |
![]() |
Tétel nézet |