HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása

Sebők András: HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 287-290. (1997)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf

Letöltés (150kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: HACCP and GMP - a practical approach for food safety management systems ; HACCP und GMP - Praktische Verwirklichung der Lebensmittelmanagementsysteme
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1997
Kötet: 43
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 287-290
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79820/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 10:03
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79950
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet