Sebők András: HACCP és GMP - élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerek gyakorlati megvalósítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 287-290. (1997)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_287-290.pdf Letöltés (150kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | HACCP and GMP - a practical approach for food safety management systems ; HACCP und GMP - Praktische Verwirklichung der Lebensmittelmanagementsysteme |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1997 |
Kötet: | 43 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 287-290 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79820/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 10:03 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79950 |
Tétel nézet |