Sipos Gáborné: A HACCP módszer oktatásának és alkalmazásának tapasztalatai Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 291-297. (1997)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_291-297.pdf Letöltés (110kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1997 |
| Kötet: | 43 |
| Szám: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 291-297 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79820/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 10:25 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:19 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79951 |
![]() |
Tétel nézet |

