Sipos Gáborné: A HACCP módszer oktatásának és alkalmazásának tapasztalatai Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 4. pp. 291-297. (1997)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1997_04_291-297.pdf Letöltés (110kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1997 |
Kötet: | 43 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 291-297 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79820/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 10:25 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79951 |
Tétel nézet |