Barylko-Pikielna Nina: "SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 28-37. (1998)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf Letöltés (149kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | "SQCCP", the new concept of quality development in food industry ; Die neue Qualitätsentwicklungskonzeption "SQCCP" in der Lebensmittelindustrie |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1998 |
Kötet: | 44 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 28-37 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79821/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 37. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 10:54 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79959 |
Tétel nézet |