"SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója

Barylko-Pikielna Nina: "SQCCP", az élelmiszeripari minőségfejlesztés új koncepciója. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 1. pp. 28-37. (1998)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_01_028-037.pdf

Letöltés (149kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: "SQCCP", the new concept of quality development in food industry ; Die neue Qualitätsentwicklungskonzeption "SQCCP" in der Lebensmittelindustrie
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1998
Kötet: 44
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 28-37
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79821/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Megjegyzések: Bibliogr.: 37. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 10:54
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79959
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet