Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről

Molnár Pál; Várkonyi Gábor: Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 3. pp. 154-172. (1998)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_03_154-172.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_03_154-172.pdf

Letöltés (165kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Report on the one-day course "Certification of excellent and traditional food products with specific character and the sabelling of origin" ; Bericht über die Veranstaltung "Zertifizierung von Lebensmitteln mit hervorragender Qualität bzw. mit .....
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1998
Kötet: 44
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 154-172
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79823/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 172. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 12:44
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79976
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet