Molnár Pál; Várkonyi Gábor: Beszámoló "A kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonságú élelmiszerek megfelelőségének tanúsítása és az eredet megjelölése" témájú szakmai rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 3. pp. 154-172. (1998)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_03_154-172.pdf Letöltés (165kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Report on the one-day course "Certification of excellent and traditional food products with specific character and the sabelling of origin" ; Bericht über die Veranstaltung "Zertifizierung von Lebensmitteln mit hervorragender Qualität bzw. mit ..... |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1998 |
Kötet: | 44 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 154-172 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79823/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 172. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 12:44 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79976 |
![]() |
Tétel nézet |