Gaál Ödön; Horacsek Márta; Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 211-225. (1998)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_211-225.pdf Letöltés (157kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition and their nutrition labelling ; Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln und ihre Nährwertkennzeichnung |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1998 |
Kötet: | 44 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 211-225 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79824/ |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány, Egészséges életmód - táplálkozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Tápérték, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 13:05 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79981 |
Tétel nézet |