Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése

Gaál Ödön and Horacsek Márta and Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 211-225. (1998)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_211-225.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_211-225.pdf

Download (157kB)
Item Type: Article
Other title: Certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition and their nutrition labelling ; Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln und ihre Nährwertkennzeichnung
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1998
Volume: 44
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 211-225
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79824/
Uncontrolled Keywords: Táplálkozástudomány, Egészséges életmód - táplálkozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Tápérték, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 26. 13:05
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79981

Actions (login required)

View Item View Item