Gaál Ödön and Horacsek Márta and Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 211-225. (1998)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_211-225.pdf Download (157kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition and their nutrition labelling ; Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln und ihre Nährwertkennzeichnung |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1998 |
Volume: | 44 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 211-225 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79824/ |
Uncontrolled Keywords: | Táplálkozástudomány, Egészséges életmód - táplálkozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Tápérték, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 26. 13:05 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79981 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |