Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése

Gaál Ödön; Horacsek Márta; Molnár Pál: Szívre egészséges tápanyag-összetételű élelmiszerek tanúsító védjegyének kritériumrendszere és tápérték jelölése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (44) 4. pp. 211-225. (1998)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_211-225.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1998_04_211-225.pdf

Letöltés (157kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Certification criteria for food products with heart healthy nutrient composition and their nutrition labelling ; Kriterien für die Zertifizierung von für das Herz günstig zusammengesetzten Lebensmitteln und ihre Nährwertkennzeichnung
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1998
Kötet: 44
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 211-225
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79824/
Kulcsszavak: Táplálkozástudomány, Egészséges életmód - táplálkozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Tápérték, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 13:05
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79981
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet