A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek I. : tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek

Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek I. : tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 9-16. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_009-016.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_009-016.pdf

Letöltés (111kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Methods for determination of mould content I. : microbiological and microscopic cultural methods ; Methoden zur Bestimmung des Schimmelpilzgehaltes I. : Mikrobiologische Plattenverfahren und mikroskopische Methoden
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 45
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 9-16
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79825/
Kulcsszavak: Mikotoxikológia, Mikológia - toxinok, Penészgomba - toxinok, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia, Mikrobiológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 15-16.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 14:23
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79988
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet