Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről

Molnár Pál; Komáromy Attiláné: Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 23-29. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_023-029.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_023-029.pdf

Letöltés (108kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Report on the one-day course "Production and trade of genetically modified foods" ; Bericht über das Tagesseminar "Herstellung und Verkehr von genmodifizierten Lebensmitteln"
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 45
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 23-29
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79825/
Kulcsszavak: Géntechnológia, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 14:55
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79990
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet