Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 30-32. (1999)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_030-032.pdf Letöltés (75kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Positions paper of the Hungarian Food Safety Consulting Body on questions concerning the application of the HACCP ; Stellungnahme der Ungarischen Kommission für Lebensmittelsicherheit über bestimmte Fragen der Anwendung des HACCP System |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1999 |
Kötet: | 45 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 30-32 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79825/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia, Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 26. 15:08 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79991 |
![]() |
Tétel nézet |