Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről

Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 30-32. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_030-032.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_01_030-032.pdf

Letöltés (75kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Positions paper of the Hungarian Food Safety Consulting Body on questions concerning the application of the HACCP ; Stellungnahme der Ungarischen Kommission für Lebensmittelsicherheit über bestimmte Fragen der Anwendung des HACCP System
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 45
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 30-32
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79825/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia, Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 26. 15:08
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79991
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet