A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek

Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 97-105. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_02_097-105.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_02_097-105.pdf

Download (117kB)
Item Type: Article
Other title: Methods for determination of mould content II. : chemical methods of determination ; Methoden zur Bestimmung des Schimmelpilzgehaltes II. : Chemische Bestimmungsmethoden
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1999
Volume: 45
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 97-105
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79826/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer, Mikotoxikológia, Mikológia - toxinok, Penészgomba - toxinok
Additional Information: Bibliogr.: p. 104-105.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 27. 07:46
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79996

Actions (login required)

View Item View Item