Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 97-105. (1999)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_02_097-105.pdf Download (117kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Methods for determination of mould content II. : chemical methods of determination ; Methoden zur Bestimmung des Schimmelpilzgehaltes II. : Chemische Bestimmungsmethoden |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1999 |
Volume: | 45 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 97-105 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79826/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer, Mikotoxikológia, Mikológia - toxinok, Penészgomba - toxinok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 104-105. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 27. 07:46 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79996 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |