A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek

Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 97-105. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_02_097-105.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_02_097-105.pdf

Letöltés (117kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Methods for determination of mould content II. : chemical methods of determination ; Methoden zur Bestimmung des Schimmelpilzgehaltes II. : Chemische Bestimmungsmethoden
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 45
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 97-105
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79826/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer, Mikotoxikológia, Mikológia - toxinok, Penészgomba - toxinok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 104-105.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 07:46
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79996
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet