Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 97-105. (1999)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_02_097-105.pdf Letöltés (117kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Methods for determination of mould content II. : chemical methods of determination ; Methoden zur Bestimmung des Schimmelpilzgehaltes II. : Chemische Bestimmungsmethoden |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1999 |
Kötet: | 45 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 97-105 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79826/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer, Mikotoxikológia, Mikológia - toxinok, Penészgomba - toxinok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 104-105. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 07:46 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79996 |
Tétel nézet |