Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek III. : immunológiai és fizikai módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 149-159. (1999)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_03_149-159.pdf Letöltés (133kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Methods for determination of mould content III. : immunological and physical methods ; Methoden zur Bestimmung des Schimmelpilzgehaltes III. Immunologische und physikalische Bestimmungsmethoden |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1999 |
Kötet: | 45 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 149-159 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79827/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - módszer, Mikotoxikológia, Mikológia - toxinok, Penészgomba - toxinok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 157-159. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 08:03 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:13 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80003 |
![]() |
Tétel nézet |