Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 195-198. (1999)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf Letöltés (117kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | New trends of nutrition and product development in the food industry ; Neue Richtungen in der Ernährung und bei der Produktenentwiklung in der Lebensmittelindustrie |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1999 |
| Kötet: | 45 |
| Szám: | 4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 195-198 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Konferencia neve: | EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest) |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79828/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 198. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 08:33 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:13 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80008 |
![]() |
Tétel nézet |

