Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben

Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 195-198. (1999)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1999_04_195-198.pdf

Letöltés (117kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: New trends of nutrition and product development in the food industry ; Neue Richtungen in der Ernährung und bei der Produktenentwiklung in der Lebensmittelindustrie
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1999
Kötet: 45
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 195-198
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Konferencia neve: EURO FOOD CHEM Konferencia (10.) (1999) (Budapest)
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79828/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia, Táplálkozástudomány, Élelmiszeripari technológia
Megjegyzések: Bibliogr.: 198. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 08:33
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:13
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80008
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet