Az állagelemzés minőségjavító hatása

Smewing Jo: Az állagelemzés minőségjavító hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 108-114. (2000)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf

Letöltés (825kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Influence of the consistency analysis on the quality improvement ; Die qualitätsverbessernde Wirkung der Konsistenzanalyse
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2000
Kötet: 46
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 108-114
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79830/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 11:41
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80029
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet