Smewing Jo: Az állagelemzés minőségjavító hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 2. pp. 108-114. (2000)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf Letöltés (825kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Influence of the consistency analysis on the quality improvement ; Die qualitätsverbessernde Wirkung der Konsistenzanalyse |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2000 |
Kötet: | 46 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 108-114 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79830/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 11:41 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80029 |
Tétel nézet |