Örsi Ferenc; Dobszai Árpád; Kovácsné Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 155-165. (2000)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf Letöltés (138kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Investigation of sensory properties of gummy bear candy as a function of storage time ; Untersuchung der sensorischen Eigenschaften von Gummizuckern in Abhängigkeit von den Lagerungsbedingungen |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2000 |
| Kötet: | 46 |
| Szám: | 3 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 155-165 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79831/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 165. p. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 12:16 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:11 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80033 |
![]() |
Tétel nézet |

