Örsi Ferenc; Dobszai Árpád; Kovácsné Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 155-165. (2000)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf Letöltés (138kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Investigation of sensory properties of gummy bear candy as a function of storage time ; Untersuchung der sensorischen Eigenschaften von Gummizuckern in Abhängigkeit von den Lagerungsbedingungen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2000 |
Kötet: | 46 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 155-165 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79831/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 165. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 12:16 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80033 |
Tétel nézet |