Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében

Örsi Ferenc; Dobszai Árpád; Kovácsné Szabó Irma: Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (46) 3. pp. 155-165. (2000)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_03_155-165.pdf

Letöltés (138kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Investigation of sensory properties of gummy bear candy as a function of storage time ; Untersuchung der sensorischen Eigenschaften von Gummizuckern in Abhängigkeit von den Lagerungsbedingungen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2000
Kötet: 46
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 155-165
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79831/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Édesipar, Élelmiszeripari technológia
Megjegyzések: Bibliogr.: 165. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 12:16
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80033
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet