Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel

Weglárzné Gasztonyi Katalin: Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (47) 3-4. pp. 103-112. (2001)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_103-112.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_103-112.pdf

Letöltés (496kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Determination of Salmonella by ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) ; Bestimmung von Salmonella mit der ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) Methode
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2001
Kötet: 47
Szám: 3-4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 103-112
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79834/
Kulcsszavak: Szalmonella, Fertőző betegségek - baktérium, Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság
Megjegyzések: Bibliogr.: 112. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 13:56
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:09
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80049
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet