Weglárzné Gasztonyi Katalin: Salmonella meghatározása ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (47) 3-4. pp. 103-112. (2001)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_103-112.pdf Letöltés (496kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Determination of Salmonella by ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) ; Bestimmung von Salmonella mit der ELFA (Enzyme Linked Fluorescent Assay) Methode |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2001 |
Kötet: | 47 |
Szám: | 3-4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 103-112 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79834/ |
Kulcsszavak: | Szalmonella, Fertőző betegségek - baktérium, Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 112. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 13:56 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:09 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80049 |
![]() |
Tétel nézet |