Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására

Baticz Orsolya; Kemény Sándor; Vidács László; Tömösközi Sándor: Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (47) 3-4. pp. 113-126. (2001)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_113-126.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_113-126.pdf

Letöltés (387kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Application of experiment design for optimizing the determination of acetone content from milk by FIA (Flow Injection Analysis) ; Anwendung der Versuchsplanung für die Optimierung der Bestimmung des Acetongehaltes in Milch mit dem FIA Verfahren
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2001
Kötet: 47
Szám: 3-4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 113-126
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79834/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 126. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 14:01
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:09
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80050
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet