Baticz Orsolya; Kemény Sándor; Vidács László; Tömösközi Sándor: Kísérlettervezés alkalmazása tej acetontartalom FIA-eljárással történő meghatározásának optimálására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (47) 3-4. pp. 113-126. (2001)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_113-126.pdf Letöltés (387kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Application of experiment design for optimizing the determination of acetone content from milk by FIA (Flow Injection Analysis) ; Anwendung der Versuchsplanung für die Optimierung der Bestimmung des Acetongehaltes in Milch mit dem FIA Verfahren |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2001 |
Kötet: | 47 |
Szám: | 3-4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 113-126 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79834/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 126. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 27. 14:01 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:09 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80050 |
![]() |
Tétel nézet |