Az ISO 9000:2000-es szabványsorozat újszerűsége és a gyakorlati szempontok

Várkonyi Gábor: Az ISO 9000:2000-es szabványsorozat újszerűsége és a gyakorlati szempontok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (47) 3-4. pp. 138-142. (2001)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_138-142.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2001_03-04_138-142.pdf

Letöltés (97kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Novelty and practical aspects of the ISO 9000:2000 standards - conference report ; Über die Neuartigkeit und praktischen Gesichtspunkte der Standardserie ISO 9000:2000 - Konferenzbericht
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2001
Kötet: 47
Szám: 3-4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 138-142
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79834/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - szabványok - konferencia - beszámoló
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 27. 15:06
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:09
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80053
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet