Barabássy Sándor; Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 142-147. (2002)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_142-147.pdf Letöltés (105kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Results of post investigation of the excellent Hungarian Food Products ; Ergebnisse der Nachuntersuchungen von den Ausgezeichneten Ungarischen Lebensmitteln |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2002 |
| Kötet: | 48 |
| Szám: | 3-4 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 142-147 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79836/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Táplálkozástudomány, Élelmiszerjog |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 147. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 08:59 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:07 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80066 |
![]() |
Tétel nézet |

