Barabássy Sándor; Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 142-147. (2002)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_142-147.pdf Letöltés (105kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Results of post investigation of the excellent Hungarian Food Products ; Ergebnisse der Nachuntersuchungen von den Ausgezeichneten Ungarischen Lebensmitteln |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2002 |
Kötet: | 48 |
Szám: | 3-4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 142-147 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79836/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Táplálkozástudomány, Élelmiszerjog |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 147. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 08:59 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:07 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80066 |
Tétel nézet |