A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai

Barabássy Sándor; Borainé Péter Éva: A Kiváló Magyar Élelmiszerek utóvizsgálatának tanulságai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (48) 3-4. pp. 142-147. (2002)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_142-147.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2002_03-04_142-147.pdf

Letöltés (105kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Results of post investigation of the excellent Hungarian Food Products ; Ergebnisse der Nachuntersuchungen von den Ausgezeichneten Ungarischen Lebensmitteln
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2002
Kötet: 48
Szám: 3-4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 142-147
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79836/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Tanúsító védjegy - élelmiszer, Táplálkozástudomány, Élelmiszerjog
Megjegyzések: Bibliogr.: 147. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 08:59
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:07
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80066
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet