Nitrátok és nitritek előfordulása néhány hústermék-csoportban

Golian Józef; Pavelka Marian: Nitrátok és nitritek előfordulása néhány hústermék-csoportban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 1. pp. 45-48. (2003)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_01_045-048.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_01_045-048.pdf

Letöltés (104kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Nitrate and nitrite content in several meat products ; Nitrat- und Nitritgehalt in verschiedenen Fleischprodukten
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2003
Kötet: 49
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 45-48
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79837/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 48. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 09:55
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80075
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet