Sárossy Gábor; Gergely Szilveszter; Salgó András: A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 147-157. (2003)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_03_147-157.pdf Letöltés (153kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Standardization advantages of the near infrared spectroscopy application ; Vorteile der Standardisierung bei der Anwendehrung das nahen Infrarotspektroskopie |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 49 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 147-157 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79839/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerellenőrzés - módszer, Spektroszkópia - infravörös |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 157. p. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 10:43 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:04 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80083 |
Tétel nézet |