A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában

Sárossy Gábor; Gergely Szilveszter; Salgó András: A standardizáció lehetőségei és előnyei a közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 3. pp. 147-157. (2003)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_03_147-157.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_03_147-157.pdf

Letöltés (153kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Standardization advantages of the near infrared spectroscopy application ; Vorteile der Standardisierung bei der Anwendehrung das nahen Infrarotspektroskopie
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2003
Kötet: 49
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 147-157
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79839/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerellenőrzés - módszer, Spektroszkópia - infravörös
Megjegyzések: Bibliogr.: 157. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 10:43
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80083
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet