Sarudi Imre; Nagy István; Szabó András; Csapóné-Kiss Zsuzsanna; Csordás Endre: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 13-20. (2004)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_013-020.pdf Letöltés (188kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Egyéb cím: | Antioxidant effect of raw soya lecithin ; Antioxidative Wirkung des rohen Sojalecithins |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 2004 |
| Kötet: | 50 |
| Szám: | 1 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 13-20 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Q & M Kft. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79841/ |
| Kulcsszavak: | Szójalecitin, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 20. p. ; ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 13:33 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:02 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80098 |
![]() |
Tétel nézet |

