A nyers szójalecitin antioxidáns hatása

Sarudi Imre; Nagy István; Szabó András; Csapóné-Kiss Zsuzsanna; Csordás Endre: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 13-20. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_013-020.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_013-020.pdf

Letöltés (188kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Antioxidant effect of raw soya lecithin ; Antioxidative Wirkung des rohen Sojalecithins
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2004
Kötet: 50
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 13-20
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79841/
Kulcsszavak: Szójalecitin, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 20. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 13:33
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80098
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet