A nyers szójalecitin antioxidáns hatása

Sarudi Imre and Nagy István and Szabó András and Csapóné-Kiss Zsuzsanna and Csordás Endre: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 13-20. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_013-020.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_013-020.pdf

Download (188kB)
Item Type: Article
Other title: Antioxidant effect of raw soya lecithin ; Antioxidative Wirkung des rohen Sojalecithins
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2004
Volume: 50
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 13-20
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79841/
Uncontrolled Keywords: Szójalecitin, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia
Additional Information: Bibliogr.: 20. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 28. 13:33
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80098

Actions (login required)

View Item View Item