Sarudi Imre and Nagy István and Szabó András and Csapóné-Kiss Zsuzsanna and Csordás Endre: A nyers szójalecitin antioxidáns hatása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 13-20. (2004)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_013-020.pdf Download (188kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Antioxidant effect of raw soya lecithin ; Antioxidative Wirkung des rohen Sojalecithins |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2004 |
Volume: | 50 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 13-20 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79841/ |
Uncontrolled Keywords: | Szójalecitin, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
Additional Information: | Bibliogr.: 20. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 28. 13:33 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:02 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80098 |
Actions (login required)
View Item |