A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában

Barendsz A. W.; Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 69-85. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf

Letöltés (200kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Certification of HACCP based food safety systems in the Netherlands ; Zertifizierung von Lebensmittelsicherheitsystemen auf HACCP Basis in Holland
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2004
Kötet: 50
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 69-85
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79842/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 14:10
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80104
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet