Barendsz A. W.; Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 69-85. (2004)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf Letöltés (200kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Certification of HACCP based food safety systems in the Netherlands ; Zertifizierung von Lebensmittelsicherheitsystemen auf HACCP Basis in Holland |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2004 |
Kötet: | 50 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 69-85 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79842/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 14:10 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:02 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80104 |
Tétel nézet |