Nemzetközi szervezetek analitikai módszerei az élelmiszer és takarmány szektorban

Molnár Pál; Tóth Marianna: Nemzetközi szervezetek analitikai módszerei az élelmiszer és takarmány szektorban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 135-169. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_03_135-169.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_03_135-169.pdf

Letöltés (312kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: List of collated methods of analysis for International Organisations in the Food Sector ; Analytische Methoden von Internationalen Organisationen in Lebensmittel- und Futtermittelsektor
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2004
Kötet: 50
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 135-169
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79843/
Kulcsszavak: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 14:37
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80109
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet