Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - A tej szárazanyagtartalmának meghatározása

Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - A tej szárazanyagtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 1. pp. 49-50. (1985)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_01_049-050.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_01_049-050.pdf

Letöltés (515kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1985
Kötet: 31
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 49-50
Nyelv: magyar
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80118/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 50. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 22. 08:52
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80168
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet