Élelmiszeripari kutatások eredményei VII. : a baromfiiparban végzett kutatómunka gyakorlati eredményei

Szabó S. András; Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei VII. : a baromfiiparban végzett kutatómunka gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 65-69. (1985)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_02_065-069.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_02_065-069.pdf

Letöltés (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Analysing the research and development activities in the V. five-year-plan period (1976-80), it can be established, that in the field of the poultry industry a fruitful work was performed, the predominant part of the results was directly put into practice. A number of results of research work was realized in the field of developing products and widening choice. Bei der Analyse der Forschungs +Entwicklungs-Tätigkeit der V-ten Fünfjahrplanperiode (1976-1980) kann festgestellt werden, dass auf dem Gebiet der Geflügelindustrie eine als erfolgreich qualifizierbare Tätigkeit ausgeübt wurde, und die Forschungsergebnisse grösstenteils in der Praxis unmittelbar verwendet wurden. Viele Forschungsergebnisse wurden auf dem Gebiet der Produktentwicklung und der Sortimentgestaltung verwendet. En analysant l’activité des recherches et développements réalisés pendant le cinquiéme quinquennat il est constatable que le travail était fructueux dans le domaine des recherches dans l’industrie de volaille, la plupart des résultats a été utilisée en pratique. Beaucoup de résultats de recherche se sont utilisés dans le domaine du développement de produit et d’assortiment.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Results of research work in food industry VII. : practical results of research work in poultry industry ; Ergebnisse von Forschungen in der Lebensmittelindustrie VII. Praktische Ergebnisse von Forschungsarbeiten in der Geflügelindustrie
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1985
Kötet: 31
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 65-69
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80119/
Kulcsszavak: Élelmiszertudomány - kutatás, Élelmiszeripar, Baromfiipar
Megjegyzések: Bibliogr.: 68. p. ; összefoglalás angol, német és francia nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 22. 09:11
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80172
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet