Magyar élelmiszervizsgálati módszerek : módszerlap - 137Cs meghatározása környezeti mintákból. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 2. pp. 123-125. (1985)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1985_02_123-125.pdf Letöltés (785kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1985 |
Kötet: | 31 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 123-125 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80119/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 22. 12:01 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80185 |
Tétel nézet |