Minőségmutató-képzés sütőipari termékekre

Minőségmutató-képzés sütőipari termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 3. pp. 162-183. (1986)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1986_03_162-183.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1986_03_162-183.pdf

Letöltés (5MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Calculation of the quality-index for bakery products ; Berechnung der Qualitätskoeffizienten für Erzeugnisse der Backwarenindustrie
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 32
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 162-183
Nyelv: magyar
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80124/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 21. 14:14
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:52
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80225
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet