Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 217-247. (1987)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1987_04_217-247.pdf Letöltés (7MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1987 |
Kötet: | 33 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 217-247 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80129/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 21. 08:19 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:48 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80266 |
![]() |
Tétel nézet |