Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre

Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 217-247. (1987)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1987_04_217-247.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1987_04_217-247.pdf

Letöltés (7MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1987
Kötet: 33
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 217-247
Nyelv: magyar
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80129/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 21. 08:19
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:48
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80266
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet