Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : 13/1986-1/8 : tartósított termékek konyhasó tartalmának meghatározása

Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : 13/1986-1/8 : tartósított termékek konyhasó tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 59-60. (1988)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_01_059-060.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_01_059-060.pdf

Letöltés (571kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1988
Kötet: 34
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 59-60
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80130/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 03. 15:42
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80280
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet