Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : 13/1986-1/8 : tartósított termékek konyhasó tartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 1. pp. 59-60. (1988)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_01_059-060.pdf Letöltés (571kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1988 |
Kötet: | 34 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 59-60 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80130/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 03. 15:42 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:45 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80280 |
Tétel nézet |