Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek - módszerlap : 14/1986-1/9 : tartósított termékek összes savtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 3. pp. 190-191. (1988)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_03_190-191.pdf Letöltés (527kB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1988 |
| Kötet: | 34 |
| Szám: | 3 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 190-191 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80132/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 04. 08:58 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:45 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80297 |
![]() |
Tétel nézet |

