A hatósági élelmiszerfelügyelet egységesítésének irányelvei a Közös Piac országaiban

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet egységesítésének irányelvei a Közös Piac országaiban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 130-134. (1989)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1989_03_130-134.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1989_03_130-134.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Guiding principles of unification of Food Control Authority in Common Market Countries ; Richtlinien zur Vereinheitlichung der amtlichen Lebensmittelüberwachung in den Ländern des Gemeinsamen Marktes
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1989
Kötet: 35
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 130-134
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80136/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Megjegyzések: Bibliogr.: 134. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 03. 11:29
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:42
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80325
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet