Szarvas T.: Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. : Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. p. 61. (1990)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_01_061.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1990 |
| Kötet: | 36 |
| Szám: | 1 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | p. 61 |
| Nyelv: | magyar |
| Közreműködők: | Közreműködés Név NEM RÉSZLETEZETT Herschdoerfer S. M. |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80138/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - könyvismertetés, Minőségszabályozás - könyvismertetés |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 02. 14:36 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:39 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80350 |
![]() |
Tétel nézet |

