Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. : Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás

Szarvas T.: Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. : Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. p. 61. (1990)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_01_061.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_01_061.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 36
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: p. 61
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Név
NEM RÉSZLETEZETT
Herschdoerfer S. M.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80138/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - könyvismertetés, Minőségszabályozás - könyvismertetés
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 02. 14:36
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80350
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet