Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1989-ben

Molnár Pál: Az élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1989-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. pp. 66-115. (1990)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_02_066-115.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_02_066-115.pdf

Letöltés (18MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 36
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 66-115
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80139/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági - 1989, Élelmiszerbiztonság
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 02. 15:04
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80351
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet