Sohár Pálné: A kemizáció és a prevenció az élelmezésegészségügyben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 2. pp. 116-122. (1990)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_02_116-122.pdf Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1990 |
| Kötet: | 36 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 0422-9576 |
| Oldalak: | pp. 116-122 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80139/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság |
| Megjegyzések: | Ill. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 02. 15:07 |
| Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:39 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80352 |
![]() |
Tétel nézet |

