Sebők András: Beszámoló az "Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban" tudományos ülésről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 36-42. (1991)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_36-42.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Report on the Scientific Session on "Objective Methods of Raw Material Acceptance in Food Industry" ; Bericht über die wissenschaftliche Tagung "Objektive Methoden für die Rohwarenübemahme in der Lebensmittelindustrie" |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1991 |
Kötet: | 37 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 36-42 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Konferencia neve: | Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban (1990) (Győr) |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80142/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszertudomány - konferencia - beszámoló, Élelmiszeripari technológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 02. 08:56 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80378 |
Tétel nézet |