Beszámoló az "Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban" tudományos ülésről

Sebők András: Beszámoló az "Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban" tudományos ülésről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 36-42. (1991)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_36-42.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_36-42.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Report on the Scientific Session on "Objective Methods of Raw Material Acceptance in Food Industry" ; Bericht über die wissenschaftliche Tagung "Objektive Methoden für die Rohwarenübemahme in der Lebensmittelindustrie"
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1991
Kötet: 37
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 36-42
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Konferencia neve: Objektív nyersanyagátvételi módszerek az élelmiszeriparban (1990) (Győr)
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80142/
Kulcsszavak: Élelmiszertudomány - konferencia - beszámoló, Élelmiszeripari technológia - konferencia - beszámoló, Élelmiszerkémia - konferencia - beszámoló
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 02. 08:56
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80378
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet