Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben

Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 43-49. (1991)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_43-49.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_43-49.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Módszerismertető
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1991
Kötet: 37
Szám: 1
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 43-49
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Név
szerkesztő
Draskovics Imelda
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80142/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - szabványok, Élelmiszerkémia - szabványok, Élelmiszeripar - szabványok
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 02. 09:12
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 10:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80379
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet