Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 1. pp. 43-49. (1991)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1991_01_43-49.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Módszerismertető |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1991 |
Kötet: | 37 |
Szám: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 43-49 |
Nyelv: | magyar |
Közreműködők: | Közreműködés Név szerkesztő Draskovics Imelda |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80142/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - szabványok, Élelmiszerkémia - szabványok, Élelmiszeripar - szabványok |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 02. 09:12 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80379 |
Tétel nézet |